Με Paypal

Πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για την πραγματοποίηση της πληρωμής θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της PayPal, απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Πληρώνετε με τη πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Γίνονται δεκτές Visa, Mastercard πιστωτικές κάρτες, οι Visa, Mastercard χρεωστικές κάρτες και οι Visa, Mastercard προπληρωμένες κάρτες.

Για την απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος ασφαλείας της Τράπεζας — η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών διασφαλίζοντας έτσι τις συναλλαγές σας.

Το electronistas.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια συναλλαγή με την πιστωτική σας κάρτα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρώνετε με κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας στον παρακάτω λογαριασμό συμπληρώνοντας στην αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας.

Στην περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα συνήθως χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να γίνει ορατή η πληρωμή.

*Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω άλλης τράπεζας, επιβαρύνεστε με τα έξοδα της συναλλαγής.

**Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός 5 ημερολογιακών ημερών ακυρώνονται αυτόματα.

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας, είναι —

Με Αντικαταβολή

Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται κατά την παράδοση των προϊόντων και η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα –€.