Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα, γίνεται σε συνεργασία με τις εταιρείες ACS, dkexpress και Γενική Ταχυδρομική. Τα ελάχιστα έξοδα αποστολής είναι 4€ για δέματα έως 2kg. Σε περίπτωση που ζητήσετε αντικαταβολή, η χρέωση είναι επιπλέον 2€. Καταχωρώντας την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, ενημερώνεστε από το σύστημα επακριβώς για το κόστος των μεταφορικών.


Τροφοδοτικό Wall EU 48V 0.5A | Ethernet IP Power Adapter 24W
€12.00 Original price was: €12.00.€9.00Η τρέχουσα τιμή είναι: €9.00. με Φ.Π.Α
Ο συμπαγής PoE Injector 48V προσφέρει αξιόπιστη και πρακτική λύση για την τροφοδοσία συσκευών μέσω καλωδίου Ethernet, χωρίς την ανάγκη ξεχωριστής παροχής ρεύματος. Ιδανικός για επαγγελματικές ή οικιακές εγκαταστάσεις όπου απαιτείται Power over Ethernet (PoE).
Ιδανικό για όσους επιθυμούν μια καθαρή, ασφαλή και εύκολη λύση PoE στην εγκατάσταση των δικτυακών τους συσκευών!
Τροφοδοτικό Wall EU 48V 0.5A | Ethernet IP Power Adapter 24W
Χαρακτηριστικά:
-
Τάση εξόδου: 48V DC
-
Ρεύμα εξόδου: 0.5A
-
Ισχύς εξόδου: 24W
-
Τάση εισόδου: 100–240V AC, 50/60Hz
-
Υποδοχές Ethernet:
-
LAN – σύνδεση με router ή switch
-
PoE – σύνδεση με PoE συσκευές
-
-
Τύπος σύνδεσης: Wall EU plug (230V)
-
Τεχνολογία: IEEE 802.3af/at (συμβατό PoE standard)
-
Απαιτείται καλώδιο Ethernet με 8 καλώδια (πλήρης συνδεσμολογία)
Συμβατό με συσκευές όπως:
-
Zigbee Gateways (όπως SLZB-06)
-
IP κάμερες
-
IP θυροτηλέφωνα
-
VoIP τηλέφωνα
-
Ασύρματα Access Points
-
Δικτυακές συσκευές PoE
Πλεονεκτήματα:
-
Απλή εγκατάσταση: Συνδέστε στην πρίζα και μετά στον router & τη συσκευή.
-
Χωρίς ανάγκη για επιπλέον καλώδιο ρεύματος.
-
Εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία τοποθέτησης.
-
Συμβατότητα με διεθνές δίκτυο ισχύος (100-240V).
⚠️ Σημείωση: Για σωστή λειτουργία απαιτείται καλώδιο Ethernet 8-καλωδίων (π.χ. CAT5e, CAT6). Δεν υποστηρίζονται καλώδια 4-καλωδίων.